Gå till innehåll

Nu kör vi!

Hej ambassadör är ett projekt som drivs av Lindesbergs kommun där vi söker ett gäng ambassadörer som trivs på vår plats och som vill hjälpa till att öka stoltheten hos våra invånare. Det gör vi lättast genom att få igång det goda snacket om alla fina platser, alla eldsjälar och inspirerande personer som bor och verkar här eller kommer härifrån.

Vi vill samla in invånares egna personliga berättelser kopplade till platserna i Lindesbergs kommun. Det kan vara ett minne till en plats, ett intresse du har som du vill berätta om eller en person du beundrar som bor här. Vill vill fånga det personliga och vardagliga men även få tips på nya upplevelser och smultronställen.

Tanken är att vi tillsammans ska hjälpas åt att inspirera, engagera och lyfta allt bra som finns i Lindesbergs kommun. Vi behöver bli bättre på att våga snacka om vad vi är bra på och berätta för andra varför de ska komma hit. Vi söker invånare från platser i hela kommunen, i alla åldrar och med olika bakgrund.

Kvinna och flicka som sitter och värmer sig vid elden vid grillplats Södra Brunnsjön.

Hur funkar det?

Vi börjar med att träffas och informera om projektet. Om du sedan väljer att vara med kommer du få dela egna berättelser och bilder kopplat till platsen på Hej ambassadör Länk till annan webbplats. på Instagram. Du får tillfälle att berätta om vad det är som gör att just du trivs just här, dina intressen och vilka platser du gillar att hänga på. Vi kommer bjuda in dig att vara med på vissa event och att sprida ordet om projektet så fler får möjlighet att bli ambassadörer. En del av matreialet kommer sedan användas i marknadsföring av våra fina platser.

Vi kommer ha några träffar under året för att stämma av hur det går och för att utvärdera projektet. De ambassadörer som vill vara med i Hej ambassadör kommer få egen kreativ frihet att komma med egna idéer på hur vi utvecklar projektet framåt.

Vill du veta mer?

Anmäl till vår informationsträff genom att fylla i formuläret här Länk till annan webbplats.

Kokkaffe direkt från elden hälls i kåsor som står på en snöig bänk.

Frågor

Har du funderingar eller frågor om projektet?
Mejla oss på hej@ambassador.se