Gå till innehåll

Grindhammaren B&B

Svensk natur, stillhet och frid, med skog och åker runt knuten, i utkanten av Bergslagsbyn Ramsberg.

Söker du natur, stillhet och frid så har du kommit rätt. De fem små stugorna ligger i en sluttning som vetter ner mot den stilla byvägen och åkerlandskap. Här händer det rådjur och älgar smyger förbi. På baksidan finns skog och hagar där gårdens hästar vistas.

På Grindhammaren B&B kan du bo i enkla stugor på nio kvadratmeter med 2, 3 eller 4 bäddar. Stugorna är byggda 2008 och har golvvärme men inget indraget vatten eller avlopp.Tillgång till badrum med duch i huvudbyggnaden hos värdinnan Kerstin. Nattetid finns mulltoa i anslutning till en av stugorna.

Stugorna har ej möjlighet till självhushåll, däremot finns måltider som tillval som tillagas av värdinnan. Alla måltider serveras i köket. Lunch och middag behöver beställas och specialkost måste meddelas innan ankomst.

Boendet är hundvänligt och värdinnan har själv två hundar på gården som välkomnar er. Stugorna och huvudbyggnaden är ej allergisanerat område.

Ramsberg

Ramsberg ligger ca 3 mil norr om Lindesberg och sträcker sig mellan sjöarna Ölsjön och Glien. Här finns möjlighet till aktiviteter som löpning, skidåkning, meditation och healing, skogspromenader eller helt enkelt bara vara. Här bor du nära Europas största paintball arena, cykelstigar, och vandringsleder

Byns välbelägna och barnvänliga badplats vid Ölsjön med brygga, hopptorn, lekplats, kiosk och camping är väl värd ett besök. Obemannad lanthandel finns i byn.

Grindhammaren B&B bild på stugor och motorcykel.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
8 maj 2024