Gå till innehåll
Datum
Tid

Opera Live ; Nabucco

Det antika Babylon kommer till liv i en klassisk Met-produktion i ny uppsättning.

Daniele Callegari dirigerar detta tidiga verk av Verdi som även innehåller den ultimata uppvisningen av Mets kör genom den gripande klassikern ”Fångarnas kör”. På Mets scen får Verdis episka drama rent bibliska proportioner och är ett maffigt skådespel både för erfarna som nya operabesökare. Det gamla Jerusalems fall i händerna på Babylons kung Nebukadnessar II (Nabucco) kommer till liv i Elijah Moshinskys numera klassiska produktion.

Speltid: 3h 6 min. Inklusive 1 paus.

Förtäring till pausen kan beställas på plats innan föreställningen. Maten levereras sedan till operan i samarbete med Brasserie All In.

Välkommen att se föreställningen i Lindesbergs Folkets hus.

Foto: Folkets Hus & Parker