Gå till innehåll
Datum
Tid

Opera Live ; Romeo och Julia

Romeo och Julia, baserad på Shakespeares pjäs, i nyuppsättning.

Två sångare på toppen av sin karriär – sopranen Nadine Sierra och tenoren Benjamin Bernheim –möts som det älskande paret i Charles Gounods opera baserad på Shakespeares pjäs. Yannick Nézet-Séguin intar podiet för att dirigera en av historiens mest romantiska partitur i en scenografi som andas sent italienskt 1700-tal.

I Tony Award-belönade regissören Bartlett Shers produktion medverkar också barytonen Will Liverman och tenoren Frederick Ballentine som ärkerivalerna Mercutio och Tybalt. Mezzosopranen Samantha Hankey gör den busiga springpojken Stefano och basbarytonen Alfred Walker är broder Laurence.

Speltid: 3h 31 minuter. Inklusive 1 paus.

Förtäring till pausen kan beställas på plats innan föreställningen. Maten levereras sedan till operan i samarbete med Brasserie All In.

Välkommen att se föreställningen i Lindesbergs Folkets hus.