Gå till innehåll
Datum
Tid

Opera Live ; La Rondine

Välkommen att se Puccinis sällan spelade mästerverk La Rondine, live från The Metropolitan i New York.

Hyllade sopranen Angel Blue är den sofistikerade franska kurtisanen Magda och spelar mot tenoren Jonathan Tetelman, som gör sin Met-debut som Ruggero, en idealistisk ung man som erbjuder henne ett alternativ till hennes liv i överflöd. Den bitterljuva kärlekshistorien har ett partitur som kombinerar charmen hos en wiensk operett med romantiken och hjärtesorgen hos italienska klassiker som La Bohème och La Traviata.

Speltid: 2h 47 minuter. Inklusive 1 paus.

Förtäring till pausen kan beställas på plats innan föreställningen. Maten levereras sedan till operan i samarbete med Brasserie All In.

Välkommen att se föreställningen i Lindesbergs Folkets hus.